Ondernemen in Grave?

Beschikbare panden

Bent u geïnteresseerd om in Grave te ondernemen? Wij hebben voor u de beschikbare panden in kaart gebracht. Daarnaast zijn alle pandeigenaren bij ons bekend en kunnen wij u daarmee desgewenst in contact brengen.

Neem voor informatie contact op met:
Tom Schouten (Vastgoedgroep Grave) – 06-55567100
info@vastgoedgroepgrave.nl

of bezoek onze website op www.vastgoedgroepgrave.nl.

Ondernemersboek

Met dit boek krijgt u meer informatie over de Binnenstad van Grave vanuit het oogpunt van een ondernemer. Wat is er bijzonder aan ondernemen in Grave? Waarmee onderscheiden wij onze binnenstad in de omgeving? Welke straten zijn opvallend en welke ontwikkelingen zijn er gaande in de binnenstad? Allemaal vragen die wij, aan u, als ondernemer willen beantwoorden. 
 
Dit ondernemersboek (80,3 MB) is een initiatief van de Vastgoed groep Grave. U kunt ons bereiken via info@vastgoedgroepgrave.nl. Wij kunnen u als ondernemer helpen uw weg te vinden bij de gemeente of bij eigenaren van (beschikbare) panden. Ook kunnen wij u in contact brengen met de "ondernemers adviesgroep". Kortom volop mogelijkheden! Wij wensen u veel ondernemer succes in de binnenstad van Grave.  
 

Vastgoedgroep Grave

Vastgoedgroep Grave heeft als doel de vastgoed eigenaren van commercieel vastgoed in de binnenstad te verenigen en informatie met elkaar uit te wisselen. Wij vinden het van groot belang "alle" vastgoedeigenaren van commercieel vastgoed te betrekken en betrokken te houden bij de totale opwaardering van de historische binnenstad Grave.

De Vastgoepgroep heeft daarnaast inzichtelijk welke panden beschikbaar zijn in de binnenstad. Wij kunnen u in contact brengen met vastgoed eigenaren of andere contactpersonen.

U kunt ons bereiken via het volgende mailadres: info@vastgoedgroepgrave.nl

Ondernemen in Grave?Ondernemen in Grave?Ondernemen in Grave?