Natuurlijk Bij Kaat

Natuurlijk Bij Kaat

BRUTAAL EERLIJK naar jezelf kijken is de eerste stap naar je beter voelen in je lijf. Dat kost tijd en het is fijn als je de juiste hulp krijgt, bij die eerste stap én in de rest van het traject. Ik ben ervaringsdeskundige, aan beide kanten. Met de juiste hulp sta ik waar ik nu sta en met de juiste opleidingen en aanpak help ik jou. Ik heb diverse mogelijkheden zoals een gratis hormoonanalyse en lekkere recepten,een doelgericht 12 weken traject, een exclusief traject en nog veel meer. 

In 2009 heb ik de opleiding tot gewichtconsulent succesvol afgerond, vanaf 2014 ben ik gediplomeerd natuurvoedingsadviseur. In 2018 is daar het diploma van trainer hormoonfactor bij gekomen. In de afgelopen jaren heb ik constant nascholingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching. De meeste vrouwen weten namelijk wel dat groenten gezonder is dan paprika-chips. Maar het toepassen, dat is een ander verhaal. In 2019 heb ik dan ook het diploma tot NLP-lifecoach weten te behalen. Zo ben ik jouw eclectisch coach naar een fantastisch leven.

Ik heb een praktijk in Grave, maar ik coach ook via zoom zodat jij meer van jouw kostbare tijd overhoudt. Meer weten? Bekijk mijn website, bel me of plan een afspraak in!

Foto Natuurlijk Bij Kaat
Natuurlijk Bij Kaat
Markt 13
5361 GH, Grave
OpeningstijdenOpen op afspraak.