De Mars

de Mars

Computersystemen de Mars levert voor particulier en klein zakelijk een passende oplossing.

Computersystemen de Mars is een zeer gedreven computerwinkel in Grave. We hebben een kleine showroom waarin u de meest verkochte producten kunt komen bekijken. Verder beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment aan Laptops, PC –systemen, tablets en overige computerspullen.

Naast verkoop in de showroom hebben wij een uitgebreide technische dienst met de juiste kennis. Vaak is uw pc binnen 1 tot 2 werkdagen alweer gerepareerd zodat u weer gebruik kunt maken van uw computer of laptop zoals u voorheen gewend was. Onze technische dienst levert ook service aan huis zodat wij bij U thuis of op het bedrijf het (bedrijfs-) netwerk of de PC weer aan het werk kunnen krijgen.

Heeft u een klein probleempje of vraag dan kunt u uiteraard ons even bellen. Wanneer noodzakelijk nemen wij vanaf onze werkplek uw pc even over om het probleem op te lossen. Dit scheelt voor u een lastig (technisch) telefoongesprek en veel tijd.

Computersystemen de Mars staat voor een hoog serviceniveau, intensief meedenken naar de juiste oplossing van uw probleem en daarnaast bieden wij dit aan tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Kom in onze winkel langs om kennis te maken met het personeel of voor een vrijblijvende offerte.

Wij streven er naar om klanten tevreden te stellen

Foto de MarsFoto de MarsFoto de MarsFoto de Mars
de Mars
Klinkerstraat 24
5361 GW , Grave
OpeningstijdenMaandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 20:00
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag Gesloten