De Graafse Stylist

In de Rogstraat op nummer 20 vind je De Graafse Stylist, een initiatief van Cris en Liesette Bovens Verkuijlen. Een unieke combinatie van een interieurontwerpbureau en woonwinkel. Hun dienstverlening reikt verder dan alleen het creëren van professionele ontwerpen; zij nemen ook de daadwerkelijke uitvoering op zich. Van het initiële ontwerp tot aan de uiteindelijke realisatie, inclusief het vinden van bekwame vakmensen en het zorgvuldig bewaken van budget en planning tijdens volledige verbouwingsprojecten.

Hun expertise strekt zich uit over een scala aan vakgebieden. Naast het ontwerpen van interieurs onderscheiden zij zich met een bijzondere specialisatie in decoratieve stuctechnieken, schilderwerk en raambekleding. De collecties belichamen kwaliteit van het hoogste niveau en zijn voortdurend up-to-date met de laatste trends. Elke oplossing die zij bieden, is op maat gemaakt.

De Graafse Stylist is CBW erkend en werkt volgens deze voorwaarden en garantie

Indien je voorkeur geeft aan persoonlijk contact, ben je van harte welkom in onze winkel op Rogstraat 20 in Grave, waar een warme kop koffie altijd voor je klaarstaat!

Foto De Graafse Stylist
De Graafse Stylist
Rogstraat 20
5361 GR, Grave