Gastenverblijf 'De Vogelshoek'

Gastenverblijf 'De Vogelshoek'

‘De Vogelshoek’ is een buurtschap in een van de mooiste plekjes van het buitengebied van Escharen in het Land van Cuijk. Het gehucht is omgeven door de natuur van het Raamdal, de Tongelaar, de Gasselse bossen en de Broekse Wielen en ligt toch vlakbij historisch Grave met tal van gezellige restaurantjes. Stilte, de meest uiteenlopende vogelsoorten, reeën en dassen… u vindt het hier allemaal.

In een voormalige stal is een comfortabel gastenverblijf met eigen sauna ondergebracht, dat u alle jaargetijden kunt gebruiken voor één of meerdere overnachtingen.

Naar wens kunt u dagelijks getrakteerd worden op een vers Brabants ontbijt, dat wordt samengesteld met zoveel mogelijk streekproducten. Het ontbijt wordt in uw appartement of in de tuin geserveerd. U kunt er echter ook voor kiezen om het gastenverblijf als vakantiewoning te gebruiken met eigen verzorging maar met dezelfde faciliteiten.

Knooppuntenroutes voor voetgangers, fietsers en ruiters liggen vlakbij. De Vogelshoek is een perfect vertrekpunt voor wandelaars en fietsers die het Land van Cuijk, de noordelijke Peel of het Noord-Limburgs heuvelland willen ontdekken. 

Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'Foto Gastenverblijf 'De Vogelshoek'
Gastenverblijf 'De Vogelshoek'
Kievitweg 2
5364 NV, Escharen