De gastvrijheid

De gastvrijheid

Wanneer u graag eens bij de boer wilt overnachten, dan bent u van harte welkom bij ons op De Gastvrijheid! Naast de zorgboerderij beschikken wij namelijk ook over drie complete kamers, waarin u heerlijk van een gezonde nachtrust of mini vakantie kunt genieten.

De logies worden verzorgt door een bewoner met een begeleider van de zorgboerderij, zij kunnen u zelfs ’s morgens voorzien van een heerlijk ‘boeren’ ontbijt met lekkernijen uit de streek. Als u het leuk vindt kunt u samen met een van de zorgboeren een kijkje nemen achter de staldeuren.

Voor een actieve dagindeling kunt u bij Ad, Karien of Hein terecht voor de beste tips. Het gebied leent zich prima voor een heerlijke wandeling of een gezellige fietstocht.

Vanuit de ambitie en voldoening biedt de Gastvrijheid sindsdien een gepaste dagbesteding aan kinderen en jongeren met gedragsproblemen, of die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen. Door de jaren heen is de gastvrijheid uitgegroeid tot een kleinschalige boerderij met een gastvrij karakter dat volledig wordt gerund door de zorgboeren onder begeleiding van de familie Hendrikx.

Tal van zorgvragers dragen op hun wijze bij aan de verzorging van de dieren, het onderhoud van de tuinen, het bedienen van het BoerenTerras, het ontvangen van kinderen en scholen, het schoonmaken van de logies. De Gastvrijheid is een gezellige boerderij in harmonie.

Foto De gastvrijheidFoto De gastvrijheidFoto De gastvrijheidFoto De gastvrijheidFoto De gastvrijheid
De gastvrijheid
Wolfgatschestraat 14
5363 TL, Velp