De Boltsebroek

De Boltsebroek

Welkom bij minicamping de Boltse Broek

Stelt u zich eens voor..
Lekker ongecompliceerd genieten van de rust en ruimte om u heen. Dat gaat helemaal vanzelf bij de Boltse Broek. Deze minicamping ligt namelijk verscholen in het meest groene gebied van Brabant in het gemoedelijke dorpje Escharen. Dit dorpje grenst aan twee prachtige natuurgebieden; De Tongelaar en het grootste aaneengesloten landschap van Brabant de Maashorst. Hiermee is de Boltse Broek dé ideale uitvalbasis wanneer u van wandelen en fietsen houdt.

Geniet u van cultuur en historie? Dan mag u een bezoekje aan de vestigingstadjes Grave en Ravenstein absoluut niet overslaan.

Camping
De kleinschalige camping heeft ongeveer 25 ruim aangelegde plaatsen waar u zelf een plekje kunt uitkiezen waar u graag uw tentje opzet of caravan plaatst. Er zijn heerlijke zonnige plekken en ook schaduwrijke plekken. Net waar u van houdt.

Het sanitair is netjes, ruim en goed onderhouden. U vindt hier bijvoorbeeld ook een afwaseiland met zowel koud als warm water. Zo wordt afwassen nog gezelliger. Over gezelligheid gesproken, u kunt bij de Boltse Broek ook houtkachels huren, spelen in de speeltuin, jeu de boulen en uw huisdieren mogen (mits aangelijnd) ook gezellig mee!

Bed & Breakfast
Ook heeft de Boltse Broek één van, horen zeggen, mooiste Bed & Breakfast locaties van Nederland; 'De Hooiberg.' Hier vindt u onder andere een prachtige, ruime en romantische bruidssuite, kunt u samen met familie of vrienden heerlijk genieten. Kinderen kunnen lekker spelen op de speeltoestellen die in de speeltuin aanwezig zijn.

Groepsaccommodatie
Ook groepen kunnen bij de Boltse Broek terecht die bij uitstek een inspirerende locatie blijkt te zijn. Vergaderen, themafeesten, cursussen of workshops volgen in feite kan alles bij hen in overleg.

Foto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De BoltsebroekFoto De Boltsebroek
De Boltsebroek
Hoogeweg 19A
5364 NK, Grave