B&B Pastorie Gassel

B&B Pastorie Gassel

De Pastorie ligt in Gassel op een rustige plek aan een knus dorpsplein gelegen in een bosrijke omgeving. Vanuit hier kunt u verschillende knooppunt routes wandelen/fietsen. De plek is uniek omdat het een oude Pastorie betreft.  Sinds november 2016 bewonen wij de Pastorie en zijn we druk aan het opknappen. We doen er alles aan om het pand in de originele stijl te herstellen.

Als gast heeft u de beschikking over de bovenverdieping waar 1 ruime kamer is van 24m2. De kamer heeft een tweepersoons bed, wastafel, kast, tv en er is gratis Wifi. Beneden is de eetkamer waar het ontbijt geserveerd wordt. In deze ruimte kunt u tevens naar behoefte thee en koffie zetten en gebruik maken van de koelkast. Verder kan men door de achterdeur naar de royale pastorie tuin waar u heerlijk kunt genieten van de rust. Er staan 2 fietsen die u gratis kunt gebruiken om de omgeving te verkennen.

Foto B&B Pastorie GasselFoto B&B Pastorie GasselFoto B&B Pastorie GasselFoto B&B Pastorie GasselFoto B&B Pastorie GasselFoto B&B Pastorie Gassel
B&B Pastorie Gassel
Julianaplein 1
5438 AK, Gassel