Zeskamp Grave

Al 25 jaar vormt de Zeskamp Grave een traditioneel hoogtepunt op Tweede Pinksterdag en blijft het een geliefd onderdeel van de Pinksterfeesten in Grave. 

Meer dan 20 teams bundelen hun krachten om te strijden voor de felbegeerde Wim Verhaaren Trofee, vernoemd naar de man die meer dan 25 jaar geleden dit evenement nieuw leven inblies.

Elk team bestaat uit 12 personen en een coach, waarbij vier mannen en twee vrouwen aan elk spel deelnemen. 

Op deze dag wachten tien extra grote spellen en één captainsspel, met uitdagingen zoals het beklimmen van een acht meter hoge toren, wandelen over water, letters verzamelen boven op de sportterp, de Ninja Wall en vele andere spannende activiteiten. 

Terwijl deelnemers zich inzetten voor de overwinning, kunnen toeschouwers ontspannen genieten van de actie vanaf het terras, onder het genot van een drankje en een hapje. 

Na afloop volgt de feestelijke prijsuitreiking, waarbij de spanning onder de deelnemende teams voelbaar is. Hier maken we niet alleen de Zeskamp-winnaar bekend, maar ook de winnaar van de Jos Derksen Sportiviteitsprijs, vernoemd naar zijn jarenlange bijdrage aan dit evenement.  

Een dag vol sport, spel, lekker eten en drinken, en vooral veel gezelligheid - de perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke Tweede Pinksterdag in Grave.

Volg Zeskamp Grave op Facebook om op de hoogte te blijven. 

Wil je inschrijven met je team? 

Stuur ons dan een mail!

Foto Zeskamp GraveFoto Zeskamp GraveFoto Zeskamp GraveFoto Zeskamp Grave
Zeskamp Grave