Sinterklaasintocht Grave

Op zondag, direct na de landelijke Sinterklaasintocht, is het altijd groot feest in onze vestingstad, want dan komt Sinterklaas met een grote groep pieten op bezoek. 
Honderden ouders en kinderen verzamelen aan de Loswal of staan op de vestingmuur vol spanning te wachten op de komst van de Goedheiligman. 
Het voorprogramma aan de Loswal/Maaskade begint om 12.30 uur met samen zingen en plezier maken. Het Cloveniers Gilde is aanwezig en Harmonie Stad Grave maakt muziek. 
De show laat iedereen voorts genieten van de Pietenband, Karakterpieten, Waterpieten, Pakjespieten en nog veel meer vrolijke figuren die van de uiteindelijke aankomst een enorm spektakel maken. 
Sinterklaas zet voet aan wal en maakt vervolgens een feestelijke rondgang door de straten van Grave. 
Deze bijzondere dag staat bol van de middagactiviteiten voor jong en oud. Doe mee aan de Pietenspeurtocht en beleef samen de leukste avonturen! De activiteiten gaan door tot 17.00 uur. 
Iedereen is van harte welkom om Sinterklaas en zijn Pieten met open armen te ontvangen en samen een onvergetelijke dag te beleven. Het is een traditie waar jong en oud elk jaar weer naar uitkijken.

Organisatie: Stichting Kinderfolklore Grave

Foto Sinterklaasintocht GraveFoto Sinterklaasintocht GraveFoto Sinterklaasintocht GraveFoto Sinterklaasintocht GraveFoto Sinterklaasintocht GraveFoto Sinterklaasintocht Grave
Sinterklaasintocht Grave
Maaskade
5361 GB, Grave