Open atelier een beeldentuin expositie

Open Atelier en Beeldentuin Expositie in de betoverende tuin van Joshua Pennings, gelegen aan de Stadhouderslaan in Grave. 

Dit jaarlijkse evenement, dat plaatsvindt aan het begin van september, is een viering van kunst, vakmanschap en verbeelding. 

Joshua Pennings, een professionele kunstenaar en moderne smid, creëert verbluffende sculpturen van CorTen-staal. Zijn portfolio omvat zowel vrij werk als opdrachten voor diverse doelgroepen, waaronder openbare installaties. 

Zijn kunstwerken kenmerken zich door krachtige dieren en fantasievolle figuren, geïnspireerd door beweging, reizen en zijn grenzeloze fantasie. In zijn smederij smeedt hij koud metaal tot warme sculpturen. Bizons doen vonken opspatten, vogels stijgen op uit de hitte, en dit alles is een eerbetoon aan de essentie van het vak: ijzer en vuur, hamer en aambeeld. Het is authentiek vakmanschap. 

Joshua is gedreven en innovatief in zijn werk. Zijn sculpturen worden tentoongesteld in beeldenparken, galerieën, kunstbeurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Hij voert opdrachten uit voor particulieren, bedrijven en gemeenten, en zijn werk vindt een thuis in privécollecties over de hele wereld. Elk beeld is uniek en met de hand vervaardigd van nieuw CorTen-staal, soms in combinatie met gevonden vormen. Deze beelden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, waardoor ze een opvallende aanvulling vormen op elke omgeving. 

 De beeldentuin is op afspraak toegankelijk, en Joshua ontvangt regelmatig groepen voor rondleidingen en uitleg over zijn werk en werkwijze. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Foto Open atelier een beeldentuin expositieFoto Open atelier een beeldentuin expositieFoto Open atelier een beeldentuin expositieFoto Open atelier een beeldentuin expositie
Open atelier een beeldentuin expositie
Stadhouderslaan 5
5361BP, Grave