Ballonfestival Grave

Laat je in de tweede weekend van augustus betoveren door het adembenemende zicht van kleurrijke heteluchtballonnen die de hemel vullen en de skyline van Grave versieren tijdens het tweedaagse Ballonfestival in Grave. Dit spektakel mag u beslist niet missen!

Voor de jongste bezoekers zijn er tal van kinderspelen en activiteiten om hen te vermaken, variërend van schminken tot leuke spelletjes en draaimolens tot klimattributen.

Heeft u ooit gedroomd van een ballonvaart, of wilt u iemand een onvergetelijk cadeau geven? Tijdens het Ballonfestival in Grave is dat mogelijk. U kunt uitgezwaaid worden door duizenden mensen en genieten van de prachtige omgeving. Het is de ultieme belevenis.

Naast het opstijgen van de ballonnen is er volop activiteit op het festivalterrein. Kom gezellig langs, ook voor een smakelijk hapje en een verfrissend drankje. Geniet, proef en laat u verrassen tijdens het Ballonfestival in Grave!

En dat alles met gratis toegang, dagelijks meer dan 30 luchtballonnen, gratis parkeren en de mogelijkheid om ballonvaarttickets van tevoren te bestellen. Mis deze betoverende ervaring niet!

Foto Ballonfestival GraveFoto Ballonfestival GraveFoto Ballonfestival GraveFoto Ballonfestival GraveFoto Ballonfestival Grave
Ballonfestival Grave