Poortwachtershuis

Het Poortwachtershuis

Lunch en tapas

U bent van harte welkom in ons mooi gelegen monumentale pand direct aan de Maas. U kunt bij ons terecht voor een lekker hapje of drankje, een kopje koffie met gebak of een heerlijke uitgebreide lunch met keuze uit diverse heerlijke verse broodjes. En s ’avonds serveren wij tapas.

Als u van plan bent om ons een bezoekje te brengen per boot, dan kunt u deze recht voor de deur aanmeren aan de gemeentelijke passanten steiger. We hebben twee terrassen, één aan de zon en één aan de schaduwkant van ons pand waar u heerlijk kunt bijkomen van uw fietstocht of gewoon om even lekker te genieten van de ambiance van dit oude vestingstadje. Ook het nieuwe pontje (vanaf maart 2020) stopt bij ons recht voor de deur waar u met de fiets op kunt stappen en zo per pont ook andere plaatsen aan de maas kunt aandoen.

Ook kunt u bij ons de zaak afhuren voor feesten en partijen.
Voor meer info: hetpoortwachtershuis.nl

 

Foto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het PoortwachtershuisFoto Het Poortwachtershuis
Het Poortwachtershuis
Maaskade 14
5361 GB, Grave
Openingstijdenwoensdag 12.00 uur tot 23.00 uur
donderdag 12.00 uur tot 23.00 uur
vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 02.00 uur
zondag van 12.00 tot 23.00 uur