Karmameju Experience

Kom op zaterdag 18 mei naar Nidum voor de unieke en ontspannende Karmameju Experience in Nidum. Na een korte introductie vertelt de Karmameju specialist je alles over de producten, de werkzame stoffen in de bodycare, drybrushing van je lichaam en wat bij jouw huid past. Je gaat de producten ook zelf ervaren tijdens de selfcare workshop, die is gericht op bodycare. De Karmameju specialist vertelt over bijvoorbeeld aromatherapie en de diverse producten. Iedereen ontvangt een eigen kommetje om daarna de aanwezige producten op je eigen huid testen. Het gaat voornamelijk om bodycare, zodat je je make-up niet hoeft te verwijderen. Door de producten zelf te proberen leer je niet alleen wat bij jouw huid past, maar ook welke geuren jou het meest aanspreken! 

Na de Karmameju Experience neem je samen plaats in de lounge van Ovum voor een lunch. Je kunt daarna inspiratie opdoen in Nidum, het house of inspiration en shoppen in Nidum Store met 10% korting. In Nidum Store worden diverse Karmameju producten verkocht, waardoor je meteen je nieuwe favoriete verzorgingsproducten mee naar huis kan nemen. 

De kosten van de Karmameju Experience zijn 37,50 euro per persoon. Dit is inclusief welkomstdrankje, workshop, lunch (exclusief dranken) en een goodiebag ter waarde van 40 euro met onder andere een full size Karmameju product. Daarmee heb je meteen je toegangsticket terugverdiend! Meld je aan via events@nidum.nl.

Evenement tijdlijn