Koopzondag: Graafse ondernemers rollen de rode loper uit

Het Graafse centrum staat bekend om haar charmante winkeltjes en gezellige sfeer. Op zondag 25 juni tussen 13:00 en 17:00 uur gaan de ondernemers een stap verder om bezoekers te verwelkomen en hen te trakteren op een leuke winkelervaring. De straten worden omgetoverd tot een ware rode loper-route, waarop bezoekers met alle egards worden ontvangen. Bij elke deelnemende winkel, herkenbaar aan de loper, ontvangen bezoekers een stempel op hun speciale stempelkaart. Na het verzamelen van een klein aantal stempels kunnen ze genieten van een welverdiend kopje koffie of thee bij een van de vele gezellige cafés die het centrum rijk is. Aangeboden door het Centrum Management Grave!

De ondernemers kijken er naar uit om de prachtige binnenstad te presenteren aan zowel lokale bewoners als aan bezoekers van buitenaf. Deze koopzondag is een fantastische gelegenheid om de ondernemers te ondersteunen en tegelijkertijd te genieten van een ontspannen en gezellige winkel ervaring waarbij iedereen zich welkom voelt.

Dus, noteer 25 juni alvast in de agenda en kom naar de Graafse Binnenstad voor een onvergetelijke koopzondag. “Mocht je niet in de gelegenheid zijn deze koopzondag te bezoeken, bedenk dan dat de lokale ondernemers zich ook erg gesteund voelen als berichtjes op Facebook en Instagram geliked en gedeeld worden. Dit kost niks maar geeft veel plezier.”

Evenement tijdlijn