Lezing Alex Boogers

In Eus’ Boekenclub was schrijver Alex Boogers (1970) recent de gast van de week. Zijn nieuwste boek Wij zijn van diamant werd lovend besproken. Op maandag 5 juni om 19.30 uur geeft Boogers een lezing in de bibliotheek aan de Trompetterstraat in Grave.

Boogers woont en werkt in Vlaardingen. Met zijn roman Alleen met de goden won hij in 2016 de Boekhandelprijs. Het is de ultieme samenvatting van wat hij eerder schreef over het arbeidersmilieu waarin hij zelf opgroeide. Hij verwerkte er veel autobiografisch materiaal in dat in zijn eerdere boeken ook al het thema vormde. Wij zijn van diamant is anders; het is een groots opgezette familiekroniek die laat zien hoe littekens uit het verleden generaties lang kunnen doorwerken: tussen vaders en zonen, moeders en dochters, vrienden en broers.

Praktische informatie en ticket

Deze lezing vindt plaats in het kader van de samenwerking tussen Biblioplus, Stadsmuseum Grave en de Sociëteit Grave. Kaarten 3,00 / 5,00 euro te krijgen via https://biblioplus.op-shop.nl/9824/wij-zijn-van-diamant-lezing-door-schrijver-alex-boogers/05-06-2023

Leden van Biblioplus, vrienden van het museum en Sociëteitsleden kunnen de kaarten aanschaffen tegen het gereduceerde tarief. Wees er snel bij!

Evenement tijdlijn