Winkelen in Wintersfeer

Ontdek ook dit jaar weer de leukste items om uw huis in winter- en kerstsfeer te brengen! Noteer vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november in uw agenda voor het jaarlijkse “Winkelen in Wintersfeer” waarmee de winkels in het centrum van Grave zich presenteren.

U vindt er tal van mode-, interieur- en cadeauwinkels.

Onderdeel van dit evenement is de Winterfair die wordt

georganiseerd door Myriam Graeve van Gustav Interiors in de Rogstraat. Haar woonwinkel in Zweedse stijl biedt een assortiment meubels, verf, stoffen, behang, verlichting, tapijt en sfeervolle woonaccessoires. De zaak is in Kerstsfeer gedecoreerd. Neem ook een kijkje in haar Bed & Breakfast. Drie dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Loop zeker binnen in het op dat moment nieuw geopende Nidum. In dit unieke 4000 m2 grote “House of Inspiration” kunnen liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle hun hart ophalen. Een ontmoetingsplek waar het draait om beleving, inspiratie en waar het voelt als een warm nest. Tijdens de speciale openingsdagen zaterdag 27 en zondag 28 november zijn de openingstijden van 10.00 tot 18.00 uur. Nidum bevindt zich in het gerenoveerde monumentale Arsenaal in het centrum van Grave.

Slenter en snuffel door de Graafse straatjes en geniet, na het halen van een frisse neus, van warme chocomel, lekkere thee of een goed glas wijn bij één van de vele horecagelegenheden.

Evenement tijdlijn