Thompson Bridge Band: Jubileumconcert

Wie jarig is, trakteert! ‘Onder dit motto verwelkomt de jubilerende band graag iedereen op een bijzonder en gratis toegankelijk jubileumconcert.

En ook al na slechts 12,5 jaar kun je al spreken van een geschiedenis van de band opgericht in 2006. Zo heeft de band bewust gekozen voor twee keer een wisseling van de muzikale leiding, die nu in handen is van John Derks uit Druten. John, allround musicus, ervaren in de lichte muziek, heeft met de band een repertoire opgebouwd, dat een breed publiek

aanspreekt. Daarbij is het niveau gegroeid.

Een vaste basis had de bigband vanaf 2007 - 2015 in het sfeervolle Palazzo theater. Sinds 2017 is de band weer vertrouwd terug op Graafse bodem.

Deze thuisbasis, de theaterzaal in Catharinahof met vele mogelijkheden, voldoet naar volle tevredenheid van zowel de band als het publiek.

Voor deze gelegenheid, om het 12,5 jarig jubileum extra luister bij te zetten, is het zangensemble Afternoon Delight uit Velp (Arnhem) uitgenodigd. Een ensemble waarvan de zangeres Dorie Cremer van de bigband een van de zeven zangeressen is. Zij noemen zichzelf een “swingende huisband”.'

Evenement tijdlijn