Open Dag Paarden en Ponyvereniging 't Raamdal

Zondag 22 september organiseert Paarden- en Ponyvereniging 't Raamdal een open dag op Ruitersportterrein ’t Raamdal, Beerschemaasweg 1 in Escharen. Met 5,5 ha buitenterrein en indoor rijhal is de paardensportaccommodatie één van de grootste en meest volledige verenigingsaccomodaties op paardensportgebied in de regio Noordoost Brabant. Van 11.30 uur tot 16.00 uur zet de sportvereniging haar deuren open om een kijkje te nemen wat de vereniging allemaal te bieden heeft.

Er zijn verschillende demonstraties. Zo kan er kennis gemaakt worden met de ponysport door een demo die de ponyruiters zelf in elkaar hebben gezet. Er zal een Kür op Muziek worden getoond in de klasse Z-dressuur en één van de leden zal u laten zien wat Eventing inhoudt door de natuurlijke hindernissen op het terrein te overwinnen.

Tijdens de open dag vinden ook de Clubkampioenschappen plaats, waarbij de leden van PPV 't Raamdal strijden om de felbegeerde wisseltrofee door samen met hun pony of paard de beste beentjes voor te zetten in de disciplines dressuur, springen of vaardigheid en mennen.

Naast de sport zal er natuurlijk ook aandacht zijn voor de vele activiteiten die de vereniging organiseert. Denk daarbij aan diverse jaarlijkse evenementen waaronder het al meer dan 20 jaar bestaande Hippisch Festijn Grave. Maar ook de menwedstrijd en de Ponyjeugddag die wijd en zijd bekend staat en altijd kan rekenen op veel toestroom. Relatief nieuw is de Crosstraining- en Oefencross die sinds twee jaar georganiseerd worden. Vanaf het fraaie ruitersportterrein kan ook aangehaakt worden op ruim 100 km ruiter- en menroutes die door de prachtige natuur in het Noordelijk gedeelte van het Land van Cuijk voert. Kortom, de veelzijdigheid van de paardensport en PPV ’t Raamdal komt in de volle breedte aan bod!

Evenement tijdlijn