Duurzaam Grave Energy Café 04

Thema: over de oprichting van het platform, de start van de werkgroepen en de ontwikkelingen van de waterkrachtcentrale bij de brug van Grave.

Na de bijeenkomst van 9 januari zijn er veel positieve reacties binnengekomen van Graafse burgers die mee willen werken aan het Platform Duurzaam Grave

De deelnemers van deze bijeenkomst samen met andere belangstellenden hebben een enquette ontvangen ten behoeve voor inventarisatie en draagvlak peiling.

Alle respondenten (32) staan achter het idee om het burgerplatform Duurzaam Grave te starten waarin ervaringsdeskundigen, koplopers en experts aan de slag gaan met andere Gravenaren om burgers te gidsen met informatie voor particuliere of wijk projecten.

Het eerste grote project gaat er al aankomen. Want in de afgelopen maanden hebben wij namens het platform in oprichting deelgenomen aan de voorbereidende gesprekken voor de waterkrachtcentrale met Gemeente Grave, Gemeente Heumen, Rijkswaterstaat en DHV-Haskoning.

In de maand mei gaat de stichting Platform Duurzaam Grave opgericht worden, en worden de eerste werkgroepen samengesteld. We proberen daarbij zorgvuldig met de door u aangegeven belangstelling en expertise een structuur op te zetten.

Evenement tijdlijn