Woongalerie Grave

Woongalerie Grave

 

De woongalerie is al meer dan 20 jaar gevestigd in `t centrum van het oude vestigingsstadje Grave en wel in de monumentale oude notariswoning met de naam “Woongalerie Grave,” vandaar ons slogan

“Woongalerie Grave in `t ouwe notarishuis”

Het is meer dan de moeite waard om de sfeervolle antiek, antiek-loog met eigentijdse meubelen gecombineerd te zien in de diverse sfeervolle  vertrekken van `t  karakteristieke ouwe notarishuis. U valt van de ene verbazing in de andere! Drie etages met verrassende meubelen.

Sinds kort is de woongalerie ook uitgebreid met catacombe, van daaruit kunt u `n wandeling maken in onze meubeltuin  en al lopend onder het bordes door komt u terecht in de stadstuin, op het einde daarvan kunt u een kijkje nemen in onze restauratiewerkplaats, waar kasten worden gerestaureerd en ook nieuwe meubelen in warm antiek-loog (oude uitstraling)worden afgewerkt.

Heeft u dan nog steeds niet het meubel gevonden wat u zoekt, dan gaat de woongalerie voor u op pad. Wedden dat u met zo`n  twee à drie weken `n telefoontje krijgt met een verrassende mededeling.

Maar ook al zoekt u geen meubelen, u bent van harte welkom.

Een bezoek aan onze zaak met antiek, antiek-loog, gecombineerd met eigentijdse meubelen en gepresenteerd in sfeervolle vertrekken in  `t ouwe notarishuis, meubeltuin en catacombe, zal nog lang in uw herinnering blijven.

 

Foto Woongalerie GraveFoto Woongalerie GraveFoto Woongalerie GraveFoto Woongalerie GraveFoto Woongalerie GraveFoto Woongalerie Grave
Woongalerie Grave
Maasstraat 21
5361 GE, Grave