VakantieExperts

VakantieXperts de planeet

VakantieXperts de Planeet is sinds december 2012 in het mooie hart van Grave gevestigd. Ons team van 3 ervaren medewerkers, Claudia van Boekel, Jessica Miggiels en Claudia van Haare, staan graag voor je klaar voor het boeken en verzorgen van jouw vakantiereis. Met elkaar hebben wij een groot gedeelte van de wereld gezien. Reizen is onze passie die wij graag met onze klanten delen. 

Wij maken elk jaar veel eigen reizen en studiereizen, zo blijven we de wereld voor jou ontdekken. Wij vertellen je graag over de vele mogelijkheden, waarbij wij voor jou geheel op maat een reis kunnen samenstellen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor een zonvakantie (binnen en buiten Europa) of een wintersportvakantie met eigen auto. Daarbij maken wij altijd een vergelijk met Duitse aanbieders, zodat je de juiste reis voor de juiste prijs krijgt.

Wij werken graag op afspraak, zodat wij alle tijd hebben om jouw perfecte vakantie uit te zoeken. Heel graag tot ziens in onze prachtige reisbureau in hartje Grave.

Foto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeetFoto VakantieXperts de planeet
VakantieXperts de planeet
Hoofschestraat 15z
5361 ET, Grave
OpeningstijdenMaandag: 09.30 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten