Oomen Sanidrôme

Oomen Sanidrôme

Wij zijn een speciaalzaak in het centrum van de historische binnenstad van Grave, met een showroom op het gebied van sanitair, tegels, verwarming en installatiemateriaal. U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer, losse accessoires, douchecabine, (decor-)radiator, kraan of handdouche, en voor installatie, reparatie en losse onderdelen hiervan.
In onze showroom met diverse complete badkameropstellingen, kunt u inspiratie opdoen en vervolgens samen met onze deskundige adviseurs uw droombadkamer realiseren. Maak een keuze uit ons gevarieerde assortiment op het gebied van sanitair en tegels.
Voor uw ontwerp wordt met behulp van 3D-tekeningen een goed beeld geschetst van de mogelijkheden. De keuze is aan u of u de badkamer door ons laat installeren of dat u dit geheel of gedeeltelijk zelf doet. 

Wij bieden u een ruim assortiment aan kwaliteit van A-merken, zoals: Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe, HansGrohe, Sealskin, Nefit en ons huismerk. U bent van harte welkom in onze winkel. (Omdat wij ruim de tijd voor u willen nemen, hebben we graag dat u voor het ontwerp en offerte een afspraak maakt.)

 

Foto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen SanidrômeFoto  Oomen Sanidrôme
Oomen Sanidrôme
Klinkerstraat 6
5361 GW , Grave
OpeningstijdenMaandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 - 17.00 uur
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten