Galerie Apart & zo

Galerie Apart & zo

Welkom bij Galerie Apart & Zo. Onze galerie en art shop in de Brabantse vestingstad Grave biedt een rijke variatie aan handgemaakte producten met een knipoog naar kunst. Zo verkopen wij schilderijen, glas- en aardewerk en leuke cadeaus om een ander of jezelf mee te verrassen. Onze producten kenmerken zich door de liefde en de aandacht waarmee ze zijn gemaakt, ze zijn stijlvol en verrassend, maar ook tegen een aantrekkelijke prijs bereikbaar.

Onze galerie is gevestigd in het centrum van Grave, wat ligt tussen Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Tussen de oude gebouwen en de vestingwerken die de binnenstad rijk is, hebben wij de galerie geopend die een aanvulling vormt op de vele kleine winkeltjes die de binnenstad kent. Lekker shoppen in de binnenstad, genieten van de rijke historie, fijn borrelen en genieten van een heerlijke maaltijd bevinden zich op loopafstand van elkaar. De Graafse mentaliteit kenmerkt zich door de Brabantse gemoedelijkheid en Bourgondische inslag. Men kan zich prima een dagje vermaken in Grave en ook de toeristen weten de vestingstad steeds meer te vinden.

Onze galerie heeft een assortiment wat een breed publiek aanspreekt. Onze producten zijn afkomstig uit de lokale omgeving van Grave, maar ook uit binnen- en buitenland. Wij besteden grote zorg aan de selectie van onze leveranciers, maar werken ook graag samen met professionals of semi-professionals die met passie hun creaties maken.

Foto Galerie Apart & zoFoto Galerie Apart & zoFoto Galerie Apart & zoFoto Galerie Apart & zoFoto Galerie Apart & zo
Galerie Apart & zo
Maasstraat 9
5361 GE, Grave