Fahari Foundation

Fahari

Pop-up store van de Fahari Foundation met een blijvend karakter.

Met enige regelmaat vult de Fahari Foundation uit Grave leegstaande winkelpanden in het centrum om, met de verkoop van gedoneerde gebruikte spullen, geld op te halen voor het goede doel.

Gedurende de maand Augustus heeft de Fahari Foundation elke zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur een Snuffelmarkt in het pand aan de Klinkerstraat 22 in Grave. Vanaf September wordt de openingstijd uitgebreid naar wekelijks van donderdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Tijdens al deze uren staat er een heel team van vrijwilligers klaar om de spulletjes in ontvangst te nemen en te verkopen.

Gedurende de openingstijden worden elke keer "nieuwe" tweede hands spulletjes door mensen aan de Fahari Foundation gedoneerd en wij mogen die dan voor weinig geld verkopen aan iedereen die maar geïnteresseerd is. Op deze manier is elke dag dat de winkel open is, het assortiment van de winkel weer anders en heeft iedereen de kans om nét dat ene dingetje te vinden waar ze al zo lang naar op zoek waren/zijn.

De bedoeling van de Snuffelmarkt is dat er geld wordt opgehaald om het project van de Fahari Foundation (een ondersteuningsprogramma voor 50 kinderen in Bomani, Mtwapa, Kenia) financieel te ondersteunen. 

Wij hebben het project in Kenia opgezet zodat de kinderen (wezen en kinderen van een-ouder gezinnen waarvan de ouder te ziek/arm is om voor de kinderen te kunnen zorgen) de kans krijgen om gezond op te groeien, een opleiding te kunnen volgen en te wonen in een liefdevolle omgeving (Fahari Foundation Centre) waar ze ook nog kind kunnen zijn. Uiteindelijk krijgen al deze kinderen de kans om zelfredzaam te worden om later op eigen benen te kunnen staan.

Dankzij de hulp van vrijwilligers, donateurs en steun van bedrijven redden we het om deze kinderen een goede toekomst te bieden!

Foto Fahari Foto Fahari Foto Fahari
Fahari
Klinkerstraat 9
5361 GV , Grave