De Gouden Luifel

De Gouden Luifel

Juwelier De Gouden Luifel is al meer dan 45 jaar een begrip in Grave en omgeving. Dit hebben we aan onze klanten te danken. Die ons keer op keer het vertrouwen geven om samen aan het begin te staan van de bijzondere band die ontstaat bij de aanschaf van een juweel of horloge.

Voor een ruim assortiment aan goud- en zilversieraden, trouwringen, gedenksieraden en horloges bent u bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave aan het juiste adres. Wij vertegenwoordigen onder andere de volgende merken: SWAROVSKI, Raymond Weil, Junghans, Edox, Seiko, GARMIN, TW-STEEL, Pulsar, PANDORA, ZINZI, Boccia, Fossil, Diesel, DNKY, Mondaine, Olympic, Festina, SILK, etc.

Bij ons vindt u nog de vakmensen die u professioneel kunnen adviseren bij uw aankoop. Natuurlijk kunt u ook voor uw kinderen bij ons terecht voor: kinderhorloges en sieraden en natuurlijk voor hun eerste oor-gaatjes. Naast onze uitgebreide collectie sieraden en horloges kunt u bij ons ook terecht voor klokken, wekkers en barometers.

Reparaties is een van onze specialiteiten. 
Bij Juwelier De Gouden Luifel in Grave bent u aan het goede adres voor reparaties. Wij hebben namelijk een eigen atelier waarin we uw horloges, klokken en sieraden vakkundig repareren.

Cadeaubonnen
Wilt u iemand een mooi sieraad cadeau doen, maar vindt u het moeilijk om iets uit te zoeken? Dan is een
cadeaubon een perfecte oplossing. U kunt bij ons een cadeaubon kopen voor ieder gewenst bedrag. Maar naast onze eigen cadeaubonnen, kunt u bij ons ook VVV bonnen, jewelcard en fashion cheque besteden.

Klantenkaart
Het is nu mogelijk om bij Juwelier De Gouden Luifel punten te sparen waar u vele voordelen mee kunt verdienen. Het laatste nieuws over ons volgen? U kunt Juwelier De Gouden Luifel ook volgen op onze website, Facebook en Instragram.

 

 

Foto De Gouden Luifel Foto De Gouden Luifel Foto De Gouden Luifel Foto De Gouden Luifel Foto De Gouden Luifel Foto De Gouden Luifel
De Gouden Luifel
Hoofschestraat 16
5361 EV, Grave
OpeningstijdenMaandag: gesloten
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: Gesloten