Calumma

Calumma levert speelse consultancy en zet aan tot bewustwording om de balans binnen ieder soort van systeem te herstellen. Het systeem als zijnde jij als persoon, je organisatie, je gezin, kort samengevat dat wat samenwerking en verbinding behoeft. Intuïtief leiderschap is het toverwoord om als systeem (weer) in verbinding te komen. Calumma richt zich tot reizigers en ondernemers die zich door gevoel laten leiden en kiezen voor authenticiteit vanuit het eigen leiderschap. Zij die zich door verwondering laten leiden om hiermee het eigen potentieel te vergroten. 

Als basis wordt gewerkt vanuit de drie natuurwetten uit het opstellingenwerk van Bert Hellinger. Om magie te laten ontstaan, behoeft nog de toverstaf en juiste toverspreuk. Laat Calumma die nu net in handen hebben.

"Hoi, ik ben Ingrid van Boxtel, createur en oprichtster van Calumma.
Mijn missie is door afstemming en aanwezigheid mensen weer in contact te brengen met hun ware zelf. Ik heb eenzelfde reis gemaakt en weet hoe belangrijk het is om zo af en toe een handwijzer te zien, en te mogen voelen dat er liefdevolle aandacht is op een weg die zo af en toe ook erg eenzaam aanvoelt. Ik geloof dat we voorbij het lijden mogen gaan en dat het leven in liefde, verbinding en plezier geleefd mag worden. Het leven is een magisch spel en ik wil gelijkgestemde reizigers graag meenemen naar een innerlijke wereld die wacht om ontdekt te worden. Het mooie is dat iedere reis een eigen tempo en verhaal heeft, maar de bestemming is voor allen gelijk, namelijk te komen bij je eigen essentie."

Wil je graag kennismaken, in contact komen of wat meer over Ingrid's achtergrond weten? Bezoek dan haar website.

Ingrid maakt graag de deur ook eens voor jou open!

Foto CalummaFoto Calumma
Calumma
Lageheiweg 1A
5364 ND, Escharen