Nijmeegse Fietsvierdaagse

Nijmeegse Fiets4daagse

In het laatste weekend van augustus kunnen deelnemers de prachtige omgeving van Nijmegen ontdekken en genieten van al het lekkers en gezelligs dat de stad en regio te bieden hebben. Het evenement is leuk voor jong en oud. De historische en groene setting van de voormalige Limoskazerne  is uitermate geschikt voor een mooie en gezellige start en finish van de Nijmeegse Fiets4daagse. Door fraaie, afwisselende landschappen fietsen sportievelingen langs interessante SuperStops zoals het Kasteel van Wijchen, Park Bredelaar in Park Lingezegen en Buurderij de Lage Hof.

Een van de SuperStops is Historisch Grave. Het oude stadshart van Grave ademt geschiedenis van honderden jaren terug. De authentieke kasseiwegen met hun 17e en 18e-eeuwse huizen, de fraaie en nauwe steegjes, de vestingwerken, zij vertellen allemaal een onderdeel van de kleurrijke en bewogen geschiedenis van Grave.

Plof neer op een van de vele terrassen op de Markt of in de Maasstraat en geniet van een warm of koel drankje en een lekkere lunch. Hier is een stempelpost waar u een bonnetje krijgt voor een gratis kopje koffie of thee.

Elke dag kan er gekozen worden voor een korte en een lange route. Het is ook mogelijk één, twee of drie dagen mee te fietsen. 

 

Foto Nijmeegse Fiets4daagseFoto Nijmeegse Fiets4daagseFoto Nijmeegse Fiets4daagseFoto Nijmeegse Fiets4daagseFoto Nijmeegse Fiets4daagse
Nijmeegse Fiets4daagse