Poortwachtershuis

Poortwachtershuis

U bent van harte welkom in ons mooi gelegen monumentale pand direct aan de Maas. 

U kunt bij ons terecht voor een lekker hapje of drankje, een kopje koffie met gebak of een heerlijke uitgebreide lunch met keuze uit diverse heerlijke verse broodjes. 

We hebben twee terrassen, één aan de zon en één aan de schaduwkant van ons pand waar u heerlijk kunt bijkomen van uw fietstocht of gewoon om even lekker te genieten van de ambiance van dit oude vestingstadje. 

Vrijdag en zaterdagavond wordt ons Café Brasserie omgebouwd naar een echte gezellige uitgaansgelegenheid voor jong en oud waar u gezellig een drankje kunt doen met een lekker stukje muziek (Toegang vanaf 18 jaar). 

Wij hebben boven nog een sfeervol ingerichte ruimte die zich prima leent voor besloten feesten, vergaderingen/besprekingen met of zonder lunch, workshops, party’s enz. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn neem dan een kijkje op onze site.

Als u van plan bent om ons een bezoekje te brengen per boot, dan kunt u deze recht voor de deur aanmeren aan de gemeentelijke passanten steiger. Ook de fietspendeldienst stopt bij ons recht voor de deur waar u met de fiets op kunt stappen en zo per boot ook andere plaatsen aan de maas kunt aandoen.

Foto PoortwachtershuisFoto Poortwachtershuis
Poortwachtershuis
Maaskade 14
5361 GB, Grave
Openingstijdenwoensdag 15.30 uur tot 23.00 uur
donderdag 14.00 uur tot 23.00 uur
vrijdag en zaterdag van 14.00 uur tot 02.00 uur
zondag van 14.00 tot 23.00 uur